Βρίσκεστε ένα κλικ μακριά
από το άνοιγμα του προσωπικού σας τραπεζικού λογαριασμού

Θελω να ενημερωθω

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Τράπεζα εμπιστοσύνης

Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Μάθε Περισσότερα

Η εμπιστοσύνη σας, η αναγνώρισή μας

Μάθετε περισσότερα για τις πολυάριθμες βραβεύσεις μας.

Μάθε Περισσότερα

Δυναμικός Χρηματοοικονομικός Οργανισμός

Ισχυρό χρηματοοικονομικό δίκτυο με τεχνογνωσία.

Μάθε Περισσότερα

Eurobank Κύπρου - Οικονομικά Αποτελέσματα και Δημοσιοποιήσεις Πυλώνα 3 2021

05 Απριλίου 2022

Εισαγωγη αρνητικων επιτοκιων σε καταθεσεις σε Ευρω για Νομικα Προσωπα

30 Δεκεμβρίου 2021

Λόγω της συνεχιζόμενης περιόδου αρνητικών επιτοκίων στην Ευρωζώνη, με το βασικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) να βρίσκεται σε αρνητικά επίπεδα (-0.50% ετησίως), η Eurobank Cyprus Ltd (η “Τράπεζα”) θα προχωρήσει στην εφαρμογή αρνητικού επιτοκίου της τάξεως του 0,50% (-0,50% ετησίως) σε όλους τους λογαριασμούς σε Ευρώ με πιστωτικά υπόλοιπα που διατηρούνται από νομικά πρόσωπα, με ισχύ από 01/03/2022. Τα αρνητικά επιτόκια θα ισχύουν για όλους τους λογαριασμούς με πιστωτικά υπόλοιπα σε Ευρώ που διατηρούν νομικά πρόσωπα με την Τράπεζά, με εξαίρεση τις προθεσμιακές καταθέσεις οι οποίες ήταν ήδη σε ισχύ πριν την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης.

Ασφαλεια Πληροφοριων

10 Δεκεμβρίου 2021

H Eurobank δεν θα σας ζητήσει ποτέ να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως κινητό τηλέφωνο, αναγνωριστικό χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις υπηρεσίες e-Banking.

Εάν αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο άτομο ή ιστότοπο ηλεκτρονικού ψαρέματος, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε το συντομότερο δυνατό.

Ανοιγμα Λογαριασμου

Η τράπεζά μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Η διευκόλυνση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας για τους τρέχοντες λογαριασμούς, τους λογαριασμούς αποταμίευσης και καταθέσεων, υπάρχει μια λύση που σας δίνει την ευελιξία και την γρήγορη πρόσβαση που χρειάζεστε.

Μάθε Περισσότερα

ONE STOP SHOP

Το τμήμα μας των Διεθνών Τραπεζικών Συναλλαγών αποτελεί την πύλη για την διευκόλυνση της επιχείρησής σας διεθνώς, τη διαχείριση των κεφαλαίων σας παγκοσμίως με ευκολία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας έγκειται στην δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες που είναι βασισμένες σε αξίες, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη υπηρεσία μας.

Μάθε Περισσότερα

Μάθετε περισσότερα και υποβάλλετε αίτηση

Σας ενδιαφέρει να έχετε τις τραπεζικές σας εργασίες μαζί μας;

Ηλεκτρονικη Αιτηση Στεγαστικου Δανειου

Κάντε αίτηση online για στεγαστικό δάνειο, με ασφάλεια, γρήγορα και με την άνεση του δικού σας χρόνου. Στην Eurobank Cyprus, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις χρηματοοικονομικές σας ανάγκες.

Μάθε Περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Η προσέγγισή μας βασίζεται στις προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται με τους πελάτες μας από τον Relationship Manager που κατανοεί τις ανάγκες και τους στόχους τους. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός με διαφορετικούς σκοπούς και στόχους. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση αυτούς τους σκοπούς και στόχους προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, ανταποκρινόμενο στις επενδυτικές, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές ανάγκες των πελατών.

Μάθε Περισσότερα

Εγγραφείτε στην Πύλη Προγραμματιστών OPEN API

Προσπαθούμε να δώσουμε ώθηση στους καινοτόμους ανθρώπους και οργανισμούς να κάνουν ένα βήμα προς την ψηφιοποίηση

Μάθε Περισσότερα Δείκτες Βασικής Απόδοσης

EUROBANK E-BANKING

Όλη η τραπεζική σας δραστηριότητα είναι τώρα στα χέρια σας

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συναντηθείτε μαζί μας

Έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί ή θέλετε να συζητήσετε μαζί μας; θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.

Συναντηθείτε μαζί μας
Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να οργανώσουμε μια συνάντηση σε μια στιγμή που σας εξυπηρετεί.
  • Επιλέξτε εδώ για να υποδείξετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας Eurobank Κύπρου
Enter security code:
 Security code