Global Markets

Φέρνουμε τις παγκόσμιες επενδυτικές ευκαιρίες στην πόρτα σας. Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μας και του εκτεταμένου δικτύου διεθνών συνεργατών, σας παρέχουμε πρόσβαση σε επενδύσεις και συναλλαγές αντιστάθμισης κινδύνου σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ

Το τμήμα Διεθνών Κεφαλαιαγορών της Eurobank Κύπρου είναι το σημείο πρόσβασης σας σε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες επενδυτικές σας ανάγκες, καθώς και αυτές της αντιστάθμισης κινδύνων που προκύπτουν από τη διακύμανση στις τιμές αγορών και εμπορευμάτων. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία και το εκτεταμένο μας δίκτυο για την παροχή των πιο καινοτόμων και κατάλληλων επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 

ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Μέσω της στενής μας συνεργασίας με τα τμήματα Wealth Management, Corporate και International Business Banking προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικών σας συμφερόντων, παρέχοντας μοναδικές, εξειδικευμένες τακτικές και τεχνικές για διαχείριση στοιχείων ενεργητικού και παθητικού.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Από τις πλέον ανταγωνιστικές μετατροπές στα κυριότερα ξένα νομίσματα και ομόλογα μέχρι μια ευρεία γκάμα προϊόντων διαπραγμάτευσης εμπορευμάτων συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ενέργειας.

Πέραν από το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Eurobank Κύπρου, το τμήμα Διεθνών Κεφαλαιαγορών είναι σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα όπως:

 • Προϊόντα Ξένου Συναλλάγματος - Ανταγωνιστική εκτέλεση σε όλα τα κύρια ξένα νομίσματα.
 • Προθεσμιακές Πράξεις Συναλλάγματος – Αποτελεί συμβατική υποχρέωση για την ανταλλαγή συγκεκριμένου ποσού από ένα νόμισμα σε άλλο σε προσυμφωνημένη τιμή για εκτέλεση σε μελλοντική ημερομηνία. Η Eurobank Κύπρου προσφέρει προθεσμιακές πράξεις για εκτέλεση σε σταθερή ή κυμαινόμενη ημερομηνία.
 •  Στρατηγικές Αντιστάθμισης Κινδύνου

   

  • Αντιστάθμιση Κινδύνου Συναλλάγματος – Αποτελεί ενα πολύτιμο εργαλείο για τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό των δραστηριοτήτων σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνετε προστατευμένοι από τις μεταβολές στις ταμειακές ροές και τις μεταβολές στην κερδοφορία που προκύπτουν από την αστάθεια των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
  • Αντιστάθμιση Κινδύνου Επιτοκίων – Εξατομικευμένες στρατηγικές και εργαλεία που παρέχουν προστασία έναντι της πτώσης/ανόδου επιτοκίων.
  • Αντιστάθμιση Κινδύνου εμπορευμάτων - Πρόσβαση σε ρυθμιζόμενες και μη  αγορές για την εμπορία εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών και πολύτιμων μετάλλων, ενέργειας και πετρελαίου, ηλεκτρικής ενέργειας και γεωργικών προϊόντων.
 
 • Ομόλογα – Εξειδικευμένες πληροφορίες και συμβουλές καθώς και ανταγωνιστική εκτέλεση:

   

  • Κρατικών Ομολόγων 
  • Εταιρικών Ομολόγων  
  • Ομολόγων Αναδυόμενων Οικονομιών

   

 • Επενδυτικά Προϊόντα – Εξειδικευμένα σύνθετα προϊόντα και δομημένες επενδύσεις που συνδέονται με διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εναλλακτικούς τρόπους για βελτίωση της απόδοσης του χαρτοφυλακίου σας σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα. Χρηματοοικονομικά εργαλεία που συνδέονται με τέτοιου είδους επενδύσεις είναι οι δείκτες αγορών, τα επιτόκια και οι αξίες σταθερού εισοδήματος, εμπορευμάτων και ισοτιμιών ξένου συναλλάγματος.

Μπορείτε να δείτε τα «Έγγραφα Βασικών Πληροφοριών» (ΕΒΠ) για επενδυτικά προϊόντα αντιστάθμισης συναλλαγματικού κινδύνου και σύνθετων επενδυτικών προιόντων που προσφέρονται επιλέγοντας οποιοδήποτε προϊόν παρακάτω

FIXED FORWARDS

FLEXIBLE FORWARDS

DUAL CURRENCY INVESTMENTS

Συναντηθείτε μαζί μας

Έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί ή θέλετε να συζητήσετε μαζί μας; θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.

Συναντηθείτε μαζί μας
Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να οργανώσουμε μια συνάντηση σε μια στιγμή που σας εξυπηρετεί.
 • Επιλέξτε εδώ για να υποδείξετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας Eurobank Κύπρου
Enter security code:
 Security code