International Banking

Παρά τις δύσκολες και συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες, παρατηρείται τα τελευταία χρόνια μια σημαντική αύξηση στο διεθνές μας πελατολόγιο. Φιλοδοξούμε να επεκτείνουμε την πελατειακή μας βάση ακόμη περισσότερο παρέχοντας υπηρεσίες άριστης ποιότητας.​

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ONE-STOP-SHOP”

Ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε, το τμήμα Διεθνών Τραπεζικών Δραστηριοτήτων (IBB), διαχειρίζεται τα κεφάλαια σας με ευκολία, ανοίγοντας δρόμους για την επιχείρησή σας διεθνώς, δρώντας πάντοτε με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού. Η επιτυχία μας έγκειται στη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξατομικευμένες, καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες βασισμένες σε αξίες.


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΕΕΣ ΜΑΣ

Με δέσμευση μας την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών διεθνώς, το τμήμα IBB προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.


ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Προσφέρουμε ευελιξία στη διαχείριση των κεφαλαίων σας σε 24ωρη βάση, είτε μέσω της υπηρεσίας internet banking είτε μέσω  των Υπεύθυνων πελατειακών σχέσεων (Relationship Managers) που αποτελούν τον προσωπικό σας σύνδεσμο σε όλα τα τμήματα της τράπεζας, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο εξυπηρέτησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες βασίζονται στους ακόλουθους 5 πυλώνες:

Ποιότητα υπηρεσιών που να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας

 Αποδοτικότητα στην εκτέλεση συναλλαγών
Ασφάλεια μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας
Συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας μέσω της εκπαίδευσης
Συνεχής βελτίωση για δημιουργική και αποτελεσματική αξιοποίηση νέων ευκαιριών.

ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσουν τις δικές σας ανάγκες στις οποίες ανταποκρίνονται με εμπιστευτικότητα και αυστηρή διακριτικότητα. Ως Κυπριακή τράπεζα, δέσμευσή μας είναι να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας καθώς και τραπεζική αριστεία, στο πλαίσιο των εξελισσόμενων τάσεων της αγοράς και των ρυθμιστικών εξελίξεων.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Τόσο μέσα από τη διεθνή του παρουσία, όσο και την τοπική του εξειδίκευση, το διεθνές δίκτυο του Ομίλου Eurobank διευκολύνει την πρόσβασή σας στις διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές. Ο Όμιλος διατηρεί παρουσία στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, το Λουξεμβούργο, τη Ρουμανία, τη Σερβία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η γεωγραφικά στρατηγική θέση της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο την καθιστά κομβικό σημείο των εμπορικών οδών που συνδέουν την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία και την Άπω Ανατολή. Η οικονομία της χώρας  λειτουργεί  στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς και έχει ως κινητήριο μοχλό τον τομέα των υπηρεσιών με συνεχή επένδυση στην εκπαίδευση. Σήμερα το νησί μπορεί να υπερηφανεύεται για το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με ένα από τα υψηλότερα επίπεδα μόρφωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ένταξη της  Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το  Μαΐο του 2004,  είχε ως επακόλουθο την τροποποίηση του Συντάγματος της ούτως ώστε το Ευρωπαϊκό Δίκαιο να υπερισχύει του Συντάγματος και της εθνικής νομοθεσίας. Η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωζώνη την 1η Ιανουαρίου 2008 υιοθετώντας το Ευρώ ως το μοναδικό της νόμισμα.

Η Κύπρος προσφέρει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων και της καταπίστευσης (Fiduciary). Σε συνδυασμό με έναν από τους χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές εταιρειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο 12.5%, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν μέσω της αποτελεσματικής αξιοποίησης των Συνθηκών Αποφυγής Διπλής Φορολογίας που έχει συνάψει η Κύπρος με 60 χώρες παγκοσμίως.