Wealth Management

H φιλοσοφία μας για Συνολική Διαχείριση Περιουσίας (Total Wealth Management) έχει αποδείξει την αξία της έμπρακτα, καθοδηγούμενη από τις συνεχείς διακρίσεις που λαμβάνουμε και την πρόσβαση που προσφέρουμε στο πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο.


Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ,Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

Με τη συνεχιζόμενη αύξηση των επενδυτικών επιλογών, η αποτελεσματική διαχείριση περιουσίας έχει καταστεί ακόμη πιο πολύπλοκη. Eίμαστε άρτια εξοπλισμένοι για να καλύψουμε την ανάγκη αυτή με ένα εξειδικευμένο πακέτο ολοκληρωμένων υπηρεσιών που αρμόζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Το Τμήμα Wealth Management της Eurobank Κύπρου αποτελεί μέρος ενός ισχυρού χρηματοοικονομικού δικτύου , με μακροχρόνια εμπειρία και πρόσβαση σε υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών λύσεων παγκοσμίως.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Η προσέγγισή μας βασίζεται στην οικοδόμηση στενής συνεργασίας μεταξύ των πελατών και των Relationship Managers με στόχο την κατανόηση των στόχων και των αναγκών των πελατών. Αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός με διαφορετικές ανάγκες και στόχους. Μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης η οποία βασίζεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και τη διακριτικότητα.

Αναγνωρζόμαστε ιδιαίτερα για:

  • Μεγάλο εύρος επιλογών και λύσεων
  • Εξατομικευμένη & Αξιόπιστη εξυπηρέτηση
  • Πρόσβαση σε αγορές και προϊόντα διεθνώς
  • Υψηλού επιπέδου στελέχη

 

 

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ, Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ

Οι συνεχείς βραβεύσεις μας ως «Best Private Bank in Cyprus» από το περιοδικό Euromoney, καθώς και από το International Finance Magazine, είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης των πελατών μας προς την Τράπεζα.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Τραπεζικές Υπηρεσίες

Μέσω εύχρηστων εφαρμογών, σύγχρονων πιστωτικών εργαλείων και ευέλικτων διαδικασιών, οι καθημερινές σας συναλλαγές γίνονται πιο εύκολες και αποτελεσματικές.

Πιστωτικές Διευκολύνσεις

Παροχή εξειδικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις χρηματοδοτικές σας ανάγκες.
Ειδικότερα, Στεγαστικά Δάνεια, Επενδυτικά Δάνεια, Lombard Loans, Δάνεια για Επένδυση σε Ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Δάνεια για Επένδυση σε Ακίνητα στην Ελλάδα, Προσωπικά Δάνεια.

WEALTH PORTAL

A secure portal for accessing your investment portfolio

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας παρέχουμε πρόσβαση και τεχνογνωσία σε μια ευρεία γκάμα σύγχρονων χρηματοπιστωτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε διεθνή κλίμακα, παρέχοντας παράλληλα ευελιξία επιλογής μεταξύ διαφόρων επιπέδων λήψης αποφάσεων.

ERB FUNDS

Η Eurobank Κύπρου ενισχύοντας την ηγετική της θέση στον τομέα των Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Κύπρο, συγκρότησε την επενδυτική ομπρέλα ΟΣΕΚΑ (UCITS) ERB Funds VCIC PLC

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Η Eurobank Cyprus διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υλικοτεχνική υποδομή στην παροχή υπηρεσιών Θεματοφυλακής υποστηρίζοντας διαχρονικά τις επενδύσεις των πελατών της στις σημαντικότερες διεθνείς αγορές.

 

INVESTMENT SERVICES REGULATORY INFORMATION & DISCLOSURES

 

Συναντηθείτε μαζί μας

Έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί ή θέλετε να συζητήσετε μαζί μας; θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.

Συναντηθείτε μαζί μας
Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να οργανώσουμε μια συνάντηση σε μια στιγμή που σας εξυπηρετεί.
  • Επιλέξτε εδώ για να υποδείξετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας Eurobank Κύπρου
Enter security code:
 Security code