Ηλεκτρονικές αγορές - Αλλαγή σε ασφαλέστερη μέθοδο επιβεβαίωσης συναλλαγών

Βάσει των κανονισμών της ΕΕ (PSD2), για τις ηλεκτρονικές αγορές τερματίζεται - με ισχύ από τις 11/01/2021- η χρήση κωδικού μίας χρήσης (OTP) που λαμβάνεται με μήνυμα στο κινητό και αντικαθίσταται από την εφαρμογή κινητού ‘Eurobank CY Cards Authenticator’.

Τα νέα χαρακτηριστικά / πλεονεκτήματα είναι:

Απρόσκοπτη διαδικασία εγγραφής:
Εύκολη διαδικασία εγγραφής, με τη χρήση μόνο της ημερομηνίας γέννησης σας και του αριθμού ενεργής κάρτας της Eurobank Κύπρου.   

Εύκολη λειτουργία:
Επιβεβαίωση της συναλλαγής με τη χρήση ενός προσωπικού μυστικού αριθμού (PIN) της επιλογής σας ή μέσω βιομετρικής ταυτοποίησης (νοουμένου ότι η βιομετρική ταυτοποίηση είναι ενεργοποιημένη στο κινητό σας)

Σαφής εικόνα της συναλλαγής
Τα στοιχεία της συναλλαγής αναφέρονται με σαφήνεια, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος εμπόρου, του ποσού συναλλαγής και της ημερομηνίας συναλλαγής.

Άμεση ενέργεια και προστασία από την απάτη
Μπορείτε άμεσα να αποδέχεστε νόμιμες ή να απορρίπτετε δόλιες συναλλαγές

Σημαντικές σημειώσεις:
• Η εφαρμογή βρίσκεται τόσο στο Play Store για κινητά με λογισμικό Android όσο και στο Apple Store για κινητά με λογισμικό iOS.
• Για να εγγραφείτε στην εφαρμογή, απαιτείται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να είστε κάτοχοι ενεργής κάρτας Eurobank Visa. 
• Για χρήση της εφαρμογής απαιτείται είτε σύνδεση Wi-Fi είτε κινητά δεδομένα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Eurobank Κύπρου - Οικονομικά Αποτελέσματα 2020

31 Μαρτίου 2021

Στρατηγικά το επιχειρηματικό μοντέλο της Eurobank Cyprus βασίζεται σε πέντε πυλώνες:
• Corporate and Investment Banking 
• Wealth Management 
• International Business Banking.
• Treasury Sales.
• Affluent banking.

Διαβαστε περισσοτερα

Best Private Bank in Cyprus

22 Φεβρουαρίου 2021

Η Eurobank Κύπρου βραβεύεται ως ”Best Private Bank in Cyprus”

Η Eurobank Κύπρου διακρίθηκε με το βραβείο  ”Best Private Bank in Cyprus“, για το 2021, από το έγκριτο διεθνές περιοδικό Euromoney, επικυρώνοντας το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει και την ηγετική θέση που έχει εδραιώσει στον τομέα του Private Banking.  

Διαβαστε περισσοτερα

Αναστολή δόσεων και τόκων βάσει Διατάγματος Υπουργείου Οικονομικών 15/1/2021 - COVID-19

18 Ιανουαρίου 2021

Αναστολή δόσεων και τόκων βάσει Διατάγματος Υπουργείου Οικονομικών 15/1/2021 - COVID-19

Η Τράπεζα μας, ανταποκρινόμενη στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας Covid-19 και βάσει του Διατάγματος *1 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στις 15 Ιανουαρίου 2021, δυνάμει του οποίου αναστέλλεται για τους Δικαιούχους *2 η υποχρέωση καταβολής των δόσεων, περιλαμβανομένων και των τόκων, για περίοδο 6 μηνών (1/1/2021-30/6/2021), σε πιστωτικές διευκολύνσεις που παραχωρήθηκαν από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, σας ενημερώνει για τα ακόλουθα...

Διαβαστε περισσοτερα