Στα πλαίσια της δέσμευσης της Τράπεζας για εξοικονόμηση φυσικών πόρων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αποσταλεί επιστολή σε όλους τους πελάτες μας η οποία αναφέρει ότι από την 01/06/2020, η συχνότητα αποστολής μέσω ταχυδρομείου των έντυπων καταστάσεων λογαριασμού όσο αφορά τρεχούμενους λογαριασμούς και λογαριασμούς προειδοποιήσεως περιορίζεται σε μια φορά το χρόνο και όσο αφορά τρεχούμενους λογαριασμούς με όριο σε δύο φορές το χρόνο (βρείτε εδώ την σχετική επιστολή).  Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία Covid-19 και της αβεβαιότητας σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης της, το πιο πάνω τίθεται σε άμεση ισχύ.  Η επόμενη αποστολή καταστάσεων για τους τρεχούμενους λογαριασμούς και λογαριασμούς προειδοποιήσεως θα διενεργηθεί τον Ιανουάριο του 2021 και θα καλύψει την περίοδο 01/01/2020 - 31/12/2020 και για τους τρεχούμενους λογαριασμούς με όριο τον Ιούλιο του 2020 και θα καλύψουν την περίοδο 01/01/2020 – 30/06/2020.

Η Τράπεζα παρέχει εναλλακτικές επιλογές στους πελάτες της για λήψη καταστάσεων λογαριασμών που διατηρούν με την Τράπεζα, χωρίς χρέωση, με τις εξής μεθόδους:
 
•    Ηλεκτρονικά, μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (e-Banking / Mobile Banking).
•    Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την υπηρεσία e-Statement - Με την ένταξη σας στην εν λόγω υπηρεσία, η έκδοση και αποστολή των έντυπων καταστάσεων λογαριασμού τερματίζεται αυτόματα. 
•    Μέσω επικοινωνίας με το Υπεύθυνο Τραπεζικό Κέντρο.

3DS - Eurobank CY Cards Authenticator

31 Δεκεμβρίου 2020

Ηλεκτρονικές αγορές - Αλλαγή σε ασφαλέστερη μέθοδο επιβεβαίωσης συναλλαγών

Βάσει των κανονισμών της ΕΕ (PSD2), για τις ηλεκτρονικές αγορές τερματίζεται - με ισχύ από τις 11/01/2021- η χρήση κωδικού μίας χρήσης (OTP) που λαμβάνεται με μήνυμα στο κινητό και αντικαθίσταται από την εφαρμογή κινητού ‘Eurobank CY Cards Authenticator’.

Τα νέα χαρακτηριστικά / πλεονεκτήματα είναι...

Διαβαστε περισσοτερα

Eurobank Cyprus Six Month Financial Results 2020

02 Οκτωβρίου 2020

Strategically the business model of Eurobank Cyprus is based on five pillars:
• Corporate and Investment Banking for local and foreign entities.
• Wealth Management for High Net Worth Individuals, local and foreign.
• International Business Banking.
• Treasury Sales.
• Affluent banking.

Διαβαστε περισσοτερα

Benchmark Regulation – Expected reforms to reference rates

22 Σεπτεμβρίου 2020

The Bank informs you that Regulation (EU) 2016/2011 (“Benchmark Regulation” or “BMR” or “Regulation”) has established a common framework to ensure the accuracy and integrity of the indices used as benchmarks in financial instruments and financial contracts.  The Regulation, which aims to protect consumers and investors and ensures that the Benchmarks which have been created and used in the European Union are robust, reliable, representative and appropriate.  The Regulation is valid and enforced in all Member States of the European Union and the supervisory authority responsible for its implementation in Cyprus, is the Cyprus Securities and Exchange Commission.

Διαβαστε περισσοτερα