Στα πλαίσια της δέσμευσης της Τράπεζας για εξοικονόμηση φυσικών πόρων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αποσταλεί επιστολή σε όλους τους πελάτες μας η οποία αναφέρει ότι από την 01/06/2020, η συχνότητα αποστολής μέσω ταχυδρομείου των έντυπων καταστάσεων λογαριασμού όσο αφορά τρεχούμενους λογαριασμούς και λογαριασμούς προειδοποιήσεως περιορίζεται σε μια φορά το χρόνο και όσο αφορά τρεχούμενους λογαριασμούς με όριο σε δύο φορές το χρόνο (βρείτε εδώ την σχετική επιστολή).  Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία Covid-19 και της αβεβαιότητας σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης της, το πιο πάνω τίθεται σε άμεση ισχύ.  Η επόμενη αποστολή καταστάσεων για τους τρεχούμενους λογαριασμούς και λογαριασμούς προειδοποιήσεως θα διενεργηθεί τον Ιανουάριο του 2021 και θα καλύψει την περίοδο 01/01/2020 - 31/12/2020 και για τους τρεχούμενους λογαριασμούς με όριο τον Ιούλιο του 2020 και θα καλύψουν την περίοδο 01/01/2020 – 30/06/2020.

Η Τράπεζα παρέχει εναλλακτικές επιλογές στους πελάτες της για λήψη καταστάσεων λογαριασμών που διατηρούν με την Τράπεζα, χωρίς χρέωση, με τις εξής μεθόδους:
 
•    Ηλεκτρονικά, μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (e-Banking / Mobile Banking).
•    Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την υπηρεσία e-Statement - Με την ένταξη σας στην εν λόγω υπηρεσία, η έκδοση και αποστολή των έντυπων καταστάσεων λογαριασμού τερματίζεται αυτόματα. 
•    Μέσω επικοινωνίας με το Υπεύθυνο Τραπεζικό Κέντρο.

Eurobank Κύπροu - Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου εξαμήνου 2021

09 Νοεμβρίου 2021

Eurobank Κύπροu - Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου εξαμήνου 2021

Στρατηγικά το επιχειρηματικό μοντέλο της Eurobank Cyprus βασίζεται σε πέντε πυλώνες:
• Corporate and Investment Banking 
• Wealth Management 
• International Business Banking.
• Treasury Sales.
• Affluent banking.

Διαβαστε περισσοτερα

DAC6 - COUNCIL DIRECTIVE (EU) 2018/822

06 Αυγούστου 2021

Dear Customer,
 
Eurobank Cyprus Ltd (“the Bank”) would like to inform you that the EU Directive 2018/22 of 25th May 2018 (commonly referred to as “DAC6”) has amended the EU Council Directive 2011/16/EU on administrative cooperation in the field of taxation, as regards to the mandatory exchange of information in relation to reportable cross border arrangements, in order to provide more transparency and fairness in taxation.

Διαβαστε περισσοτερα

Eurobank Cyprus New Visa Cards

20 Μαΐου 2021

Νέα εποχή καρτών Eurobank Cyprus
Για πρώτη φορά κάρτες από βιοδιασπώμενο υλικό

Η Eurobank Κύπρου εισάγει, πρώτη στην Κυπριακή αγορά, μια νέα γενιά καρτών από οικολογικό, βιοδιασπώμενο υλικό, υιοθετώντας τα διεθνή περιβαλλοντικά πρωτόκολλα στην τραπεζική λειτουργία συμπεριλαμβανομένων των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Στο εξής όλες οι νέες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Eurobank Κύπρου για ιδιώτες και επιχειρήσεις, αλλά και όσες κάρτες ανανεώνονται ή επανεκδίδονται, κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενο υλικό, για την παραγωγή του οποίου απαιτείται μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και παράγονται σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές θερμοκηπίου.

Διαβαστε περισσοτερα