Στα πλαίσια της δέσμευσης της Τράπεζας για εξοικονόμηση φυσικών πόρων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αποσταλεί επιστολή σε όλους τους πελάτες μας η οποία αναφέρει ότι από την 01/06/2020, η συχνότητα αποστολής μέσω ταχυδρομείου των έντυπων καταστάσεων λογαριασμού όσο αφορά τρεχούμενους λογαριασμούς και λογαριασμούς προειδοποιήσεως περιορίζεται σε μια φορά το χρόνο και όσο αφορά τρεχούμενους λογαριασμούς με όριο σε δύο φορές το χρόνο (βρείτε εδώ την σχετική επιστολή).  Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία Covid-19 και της αβεβαιότητας σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης της, το πιο πάνω τίθεται σε άμεση ισχύ.  Η επόμενη αποστολή καταστάσεων για τους τρεχούμενους λογαριασμούς και λογαριασμούς προειδοποιήσεως θα διενεργηθεί τον Ιανουάριο του 2021 και θα καλύψει την περίοδο 01/01/2020 - 31/12/2020 και για τους τρεχούμενους λογαριασμούς με όριο τον Ιούλιο του 2020 και θα καλύψουν την περίοδο 01/01/2020 – 30/06/2020.

Η Τράπεζα παρέχει εναλλακτικές επιλογές στους πελάτες της για λήψη καταστάσεων λογαριασμών που διατηρούν με την Τράπεζα, χωρίς χρέωση, με τις εξής μεθόδους:
 
•    Ηλεκτρονικά, μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (e-Banking / Mobile Banking).
•    Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την υπηρεσία e-Statement - Με την ένταξη σας στην εν λόγω υπηρεσία, η έκδοση και αποστολή των έντυπων καταστάσεων λογαριασμού τερματίζεται αυτόματα. 
•    Μέσω επικοινωνίας με το Υπεύθυνο Τραπεζικό Κέντρο.

ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ (ΚΑΠ), ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ

26 Ιουνίου 2024

Σας ενημερώνουμε ότι από την 01/02/2003, με οδηγίες που έχει εκδώσει η Κεντρική Τράπεζα από κοινού με τον Έφορο Υπηρεσίας έχει τεθεί σε εφαρμογή η λειτουργία του Κεντρικού Αρχείου Πληροφοριών (στο εξής «ΚΑΠ»), στο οποίο διατηρούνται στοιχεία για εκδότες ακάλυπτων επιταγών...

Διαβαστε περισσοτερα

Η EUROBANK ΚΥΠΡΟΥ, ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ DIGITAL TRANSFORMATION AWARD ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.

03 Ιουνίου 2024

Στο πλαίσιο του παγκοσμίου κύρους συνεδρίου Temenos Community Forum, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο στις 14 – 16 Μαΐου, η Eurobank Κύπρου απέσπασε το Digital Transformation Award για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού της.

Διαβαστε περισσοτερα

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΘΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ TEAMUP ΤΗΣ EUROBANK ΚΥΠΡΟΥ

03 Ιουνίου 2024

Περισσότερα από 70 άτομα της ομάδας εθελοντών TeamUp της Eurobank Κύπρου, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, την ΜΚΟ «ΑΚΤΗ» και το καταδυτικό κέντρο Blue Thunder Diving, περισυνέλλεξαν από την παραλία και τον βυθό στο Καρνάγιο της Λεμεσού, 822 κιλά απορρίμματα, στη διάρκεια εκστρατείας καθαρισμού που διοργάνωσε η Τράπεζα.

Διαβαστε περισσοτερα